Cititi mai departe despre




luni, 14 ianuarie 2013

Piramida gigant descoperita in Oceanul Atlantic


      Triunghiul bermudelor, un loc cu un mister desavarsit, misterios si chiar fatal. Multi cercetatori au incercat sa inteleaga fenomenul din cel mai enigmatic loc de pe pamant. Nenumarate mistere asteapta de secole a fi descoperite si intelese spre evoluarea speciei umane.
       Unii specialisti sustin ca anomaliile petrecute dealungul timpului, disparitii, pot fi explicate prin circumstante naturale. Altii sustin ca ramasitele de la o veche cultura au lasat in urma tehnologii fantastice si anume dispozitive bazate pe energie, care depasesc spatiul si timpul si probabil deschid porti catre alte realitati.
          Oamenii fiind visatori de fel, un exemplu ar fi cataclismele care dupa anumite scrieri si profetii ar fi trebuit sa declanseze unele dezastre. Nici 2012 nu a fost anul apocalipsei asa cum credeau mayasii la fel ca anul 2000 sau visele oameniilor cum ca in anul 2000 vor exista masini zburatoare si alte aiureli. Sa revenim la subiect.
         Exploratorii americani si francezi au descoperit o piramida de forma unui cristal, putin translucida, care a iesit la suprafata de pe fundul marii Caraibelor, avand varsta, scop si origine necunoscuta.
         Piramida a fost descoperita in 1968 de catre Ray Brown din Mesa, Arizona fiind doctor in naturopatie, el a venit in Caraibe intr-o vacanta facand scufundari cu prietenii intr`o regiune din afara Bahamasului cunoscuta si sub numele de Limba oceanului. Doctorul a povestit cum s-a separat de prietenii sai cu care facea scufundari. Incercand sa revina din nou grupului, a dat peste o structura masiva care se ridica de pe fundul oceanului. Obiectul era negru si arata ca un morman care se pierdea in apa filtrata de razele soarelui. Mai apoi, a observat ca obiectul avea forma unei piramide.
         Doctorul, pentru ca nu mai avea aer, nu a petrecut prea mult timp acolo, dar a gasit o sfera ciudata de cristal. A scos-o la suprafata iar mai incolo, specialistii au ramas uimiti de proprietatile lui.
         Se zvoneste ca piramida este cauza fenomenului din Triunghiul Bermudelor, unde cercetatori ai Triunghiului au descoperit o sursa de energie pe fundul marii in regiune, care afecteaza avioane, nave si barci.
         Insula Malden are 40 de temple din piatra avand aspect similar cladirilor din Nan Madol, Pohnpei la 5,475 km distanta. Exista si un drum de bazalt pana pe undul Oceanului Pacific care conecteaza aceste insule la adancimi de ordinul sutelor de kilometri sun ape.

     Prin urmare cultura are in jur de 50 000 de ani si toate aceste structuri au fost candva sub apele oceanului existand o civilizatie foarte evoluata, reusind sa mute dintr-un loc in altul pietre colosale construind structuri gigante si complicate care sunt mai vechi decat istoria biblica.
     In prezent, nu se stie daca cercetarile in cadrul acestei descoperiri continua sau este lasat la voia intamplarii, la fel cum sunt tratate si alte descoperiri.

Un comentariu: